Paasto Parantaa Sairauksia

Kasviperäinen ruoka
Terve ja energisoiva

Syöminen ja juominen vain hedelmiä, vihanneksia, riisiä, maissia, papuja, perunoita ja käänteisosmoosivettä, istuminen mahdollisimman harvoin ja päivänvalon saaminen estää syöpää. Vain hedelmien ja vihannesten syöminen tarkoittaa sitä, että voi syödä aina, kun on nälkä. Riisi, pavut, perunat ja maissi voivat olla edullisia ruokavalion katkottuja aineita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kylläiseksi. Vältä tupakointia, suolan, maitotuotteiden, lihan, fruktoosipitoisen maissisiirapin ja kaiken roskaruoan syömistä. Monet ihmiset ovat tunteneet paaston voiman ainakin tuhansien vuosien ajan, mukaan lukien roomalaiset, kreikkalaiset ja heprealaiset. Raamatun mukaan Elohim loi ihmiset syömään vain hedelmiä ja vihanneksia (1.Mooseksen kirja 1:29, Daniel 1). Ihmiset ovat jo pitkään tienneet, että elämänruoan syöminen on parempi kuin kuolemanruoan syöminen.

Paasto minimoi kehon myrkkyjä. Paastoaminen 25 päivän ajan, jota seuraa yllä mainitun elämäntavan harjoittaminen, korjaa hampaiden reikiä ja parantaa syöpää sekä monia muita sairauksia. Katso Herbert Sheltonin Paastoaminen ja taide. Lihaville ihmisille rasvaimuleikkaus ennen paastoa saattaa olla tarpeen.

Luonnon sokerin ja orgaanisen natriumin syöminen hedelmissä ja vihanneksissa, jotka kehosi voi nopeasti hajottaa, on terveellistä ja antaa energiaa keholle. Keinotekoisen sokerin ja suolan syöminen aiheuttaa kuitenkin diabetesta, korkeaa verenpainetta, sydänsairauksia ja lukemattomia muita sairauksia. Myrkkyjen kulutus kuivattaa sinua, koska kehosi on kiinnitettävä vesimolekyylejä myrkyllisiin molekyyleihin elinten suojaamiseksi. Tämä heikentää immuunijärjestelmääsi ja lisää tarpeetonta painoa, joka kuluttaa kehosi energiaa. Useat vihannekset ovat hyviä B12 -vitamiinin ja proteiinin lähteitä.

Hampaiden terveys on tärkeä osa yleistä terveyttä. Ruoan nauttiminen vain nestemäisessä muodossa ja hammaslangan käyttö, suuhuuhtelu ja hampaiden harjaus fluoridittomalla hammastahnalla useita kertoja päivässä ja erityisesti ennen nukkumaanmenoa on paras tapa suojata hampaasi. Kiinteän ruoan syöminen on hienoa, vaikkakaan ei optimaalista, jos muut edellä mainitut toimenpiteet toteutetaan. Lisäksi jos nukut suu auki, ilmankostuttimen asettaminen sängyn lähelle pitää ilman kosteana nukkuessasi ja estää suusi kuivumasta liikaa, joten hampaiden reikiintyminen on epätodennäköisempää. Vaihtoehto on nukkua suu kiinni. Jonkinlaisen päälaitteen käyttäminen tämän saavuttamiseksi saattaa olla tarpeen.

Hyperbaaristen kammioiden rutiininomainen käyttö paranemiseen nopeammin on myös erittäin hyödyllistä terveydelle.